~ Sky ♥ Blue ~
Anime Lovers!

Navigáció ^^



Home About Links Stuffs

Sziasztok~! A blogomon történeteket írok, néha magamról is fogok^^ Jó szórakozást ^^
/ navigáióért: KATT /


Anime Chatbox!







"Kell a változatosság? Választhatsz!^^

Tooltips Background 1 Tooltips Background 2 Tooltips Background 3

Anime Mysterious Box!

B L U E
Továbbiak...


Big Claps!



Basecode from Jennier & Template by Kinanti & Sweet header by Kinanti!
Anime Lovers
YOUR SPECIAL NAME!.



~Karácsony és Tavaszi Con tervek~

Fhuu,így visszatekintve elég szégyellem magam,hogy általában csak panaszkodok és depizek itt xD pedig annyira jó a dizim *.* *késő van,ne keresd az összefüggést*

Eltelt a karácsony is,habár nekem a hangulat egyáltalán nem volt meg,de örülök,hogy legalább kapok olyat is,amit akarokˇˇ.Zöld kontaklencsét(Stella jóvoltából <3),csak sajnos még nem érkezett meg.Pffft..na meg berakni még megy,de kivenni...eléggé félek,hogy nem fog sikerülni xD SŐT,tuti,hogy nem fog,de segáz.próba szerencse~
Hogy mihez is kell a zöld lencse? Tavaszi Conon,Rem Kaginuki leszek a Dance With Devils c.animéből^^ majd linkelek egy oldit,ahova írni fogok az animéről egy összegzést.
Stella Ritsuka lesz,Lizzy pedig Lindo és vele fel is fogok lépni! Kissé izgulok,bár inkább csak amiatt,hogy legyen meg a teljes cpm,mert ugyebár ebbe beletartozik az is,hogy cipő,nadrág...amiket nehezen ,de megpróbálok beszerezni! Meg ha van olyan kedves Yoko,akkor megvarratom vele a kabátot,mert nem hiszem,hogy ezt egy varrónő megcsinálná xD de azért majd megpróbálom.
 Bevezető(konferáló) szövegünk pedig ez lenne:
"Két faj,két fiú,két szív, egy cél. A harc a tiltott grimoare-ért és Ritsuka szívéért. Ám a démoni Arlond család örökösének mi a fontosabb? A lány vagy a griomare? Lindo megtagadja a rendet húga érdekében, hiába dhampír, vámpír énje már kívánja a lány vérét ontani."

Megjegyzés küldése